Με μεγάλη χαρά τo Junior Achievement Greece (JA Greece) σε συνεργασία με το 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς διοργανώνει την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου από τις 16:00 έως τις 18:00, εκδήλωση ενημέρωσης και επιμόρφωσης για τα προγράμματα επιχειρηματικότητας, ψηφιακών δεξιοτήτων και επαγγελματικού προσανατολισμού που προσφέρει δωρεάν σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Τα προγράμματα, που υλοποιούνται από εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εντάσσονται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και στο πλαίσιο μαθημάτων/ομίλων επιχειρηματικότητας, επαγγελματικού προσανατολισμού, πληροφορικής, οικιακής οικονομίας κ.ά.

Στόχοι του Εργαστηρίου είναι:
(1) οι εκπαιδευτικοί να συνεργαστούν ώστε να επεξεργαστούν και να συνδιαμορφώσουν το πώς αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους ως παιδαγωγών στο πλαίσιο ενός προγράμματος σχολικής επιχειρηματικότητας,
(2) να γνωρίσουν πρακτικές που έχουν εφαρμοστεί από άλλους συναδέλφους σε συνεργασία με εθελοντές-μέντορες,
(3) να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού JA Greece (https://jagreece.org/).

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς, Πελοποννήσου 3, Κηφισιά 145 64.

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Μέρος Α’ 16:00 με 16:30: Χαιρετισμοί – Ανάδειξη JA Ambassadors
Μέρος Β’ 16:30 με 17:30: Βιωματική επιμορφωτική δράση (workshop)
Mέρος Γ’ 17:30 με 18:00: Παρουσίαση προγραμμάτων του JA Greece – Ερωτήσεις – Παράδοση πιστοποιητικών παρακολούθησης

 

Δηλώσεις συμμετοχής

Για την είσοδό σας στο 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς είναι απαραίτητο να έχετε δηλώσει συμμετοχή ως και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου εδώ: https://forms.office.com/r/w5eiCeA0iQ

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδο στον χώρο απαιτείται η χρήση μάσκας, η επίδειξη ταυτότητας καθώς και η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού που έχει πραγματοποιηθεί πριν από τουλάχιστον 14 ημέρες ή εναλλακτικά βεβαίωση νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ COVID-19 ή Rapid Test. Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στον χώρο στις 15:30 για την έγκαιρη τακτοποίηση των παραπάνω ελέγχων.

 

Σας περιμένουμε!

Ελίζα Παυλίδη | Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων JA Greece | eliza.pavlidi@jagreece.org 
Χριστίνα Λαμπριανάκη | Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων JA Greece | christina.lamprianaki@jagreece.org