Ομάδες 2023 - 2024

Δείτε & Ψηφίστε τα commercial video (διαφημιστικά σποτ) των ομάδων της Εικονικής Επιχείρησης που διεκδικούν το Public Choice Award στον φετινό διαγωνισμό.

Οι ομάδες εμφανίζονται παρακάτω κατά αλφαβητική σειρά με βάση την ονομασία της επιχείρησης.

Για να ψηφίσετε τις ομάδες που επιθυμείτε θα πρέπει να πατήσετε την επιλογή "ΨΗΦΙΣΤΕ" που θα βρείτε στα πλαίσια των ομάδων είτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της ψηφοφορίας από εδώ

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 18 Μαρτίου έως 29 Μαρτίου 2024

3T-Top Thermo Technology

1ο Πειραματικό Λύκειο Καρδίτσας

3T-Top Thermo Technology

Η 3Τ-Top Thermo Technology δημιούργησε ένα καινοτόμο και οικολογικό προϊόν-θερμό έχοντας ως πρώτη ύλη τα γυάλινα δοχεία που καταλήγουν κάθε χρόνο στα σκουπίδια. Με γνώμονα την κυκλική οικονομία και την ανακύκλωση η επιχείρηση 3Τ μετέτρεψε τα γυάλινα δοχεία που πηγαίνουν στα απορρίμματα σε χρηστικά αντικείμενα όπως το θερμό.
ΨΗΦΙΣΤΕ

AdvenTour

7o Γυμνάσιο Ιλίου

AdvenTour

H ιδέα της προώθησης του τουρισμού περιπέτειας και των περιοχών που προσφέρουν τις ανάλογες προτάσεις μέσω του portal Adven Tour που στοχεύει στη διασύνδεση των ιδιωτών χρηστών, των επιχειρήσεων τουρισμού, καταλυμάτων και ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα και των κρατικών φορέων που μπορούν να στηρίξουν τον τουρισμό περιπέτειας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ALL WALK

Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Ακρωτηρίου

ALL WALK

Η εφαρμογή ALL WALK έχει σαν κύριο σκοπό την χαρτογράφηση των αστικών πεζοδρομίων και την προειδοποίηση των χρηστών για πιθανά εμπόδια που μπορεί να συναντήσουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους. Η εφαρμογή απευθύνεται κυρίως σε άτομα με αναπηρία (Α.μεΑ.) ως εργαλείο για βιώσιμες πόλεις με κοινωνική δικαιοσύνη και λιγότερες ανισότητες.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Ancient Guardians

Εκαπιδευτήρια Μαντουλίδη

Ancient Guardians

Η Ancient Guardians μέσω της εφαρμογής μας αναδεικνύουμε μνημεία και πολιτιστικούς χώρους που δεν είναι ευρέως γνωστά ή θέλουν συντήρηση. Δρούμε ως εξειδικευμένος τουριστικός οδηγός, δικτυώνουμε τοπικούς συλλόγους, σχολεία, τουριστικές επιχειρήσεις, επαγγελματίες αρχαιολόγους, συντηρητές. Προωθούμε τον πολιτισμό και την ιστορία.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ARBORI

Αμερικάνικο Κολλέγιο Anatolia

ARBORI

Tο Arbori είναι ένα καινοτόμο σύστημα καλλιέργειας φυτών με πλήρως αυτοματοποιημένη παροχή νερού, θρεπτικών συστατικών και φωτός. Μέσω της εξατομικευμένης εφαρμογής που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη το Arbori προσαρμόζει τις συνθήκες καλλιέργειας ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών. Έτσι, συνεισφέρει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ARGOPATHS

Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους

ARGOPATHS

"Η επιχείρησή μας ασχολείται με τον τουρισμό εμπειρίας και κυρίως με τον περιπατητικό τουρισμό. Συνδυάζουμε την πλούσια ιστορική και μυθολογική κληρονομιά του τόπου μας, τα μονοπάτια αρχαία και νέα, με τη φυσική ομορφιά και τα άριστης ποιότητας τοπικά προϊόντα σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο τουριστικό προϊόν που ικανοποιεί τις ποιο απαιτητικές προσδοκίες. "
ΨΗΦΙΣΤΕ

AμeART

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας

AμeART

Είμαστε οι ΑμeArt. Είμαστε μία ομάδα καλλιτεχνών-μαθητών/ μαθητριών του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Βόλου. Το 2023 η ομάδα μας ίδρυσε την Εικονική Επιχείρηση ΑμeArt (Άτομα με Art). Η εικονική μας επιχείρηση συνεργάζεται φέτος με επιχειρήσεις και μετατρέπει τα έργα τέχνης της ομάδας σε χρηστικά αντικείμενα. Δηλαδή: t-shirts, κούπες, αξεσουάρ, σχολικά...
ΨΗΦΙΣΤΕ

BBB (Blistering Biodegradable Blisters)

Aριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

BBB (Blistering Biodegradable Blisters)

Η εταιρία “ΒΒΒ, Blistering Biodegradable Blisters” εξειδικεύεται στη δημιουργία-σχεδιασμό βιοδιασπώμενων κυψελών συσκευασίας χαπιών στηριζόμενη αποκλειστικά στο μοντέλο κυκλικής οικονομίας. Στόχος της εταιρίας μας είναι να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στον τομέα της κυκλικής οικονομίας και να προωθήσει μια επαναστατική καινοτομία στη φαρμακοβιομηχανία.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Bee natural

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πεύκων (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Πεύκων)

Bee natural

H Εικονική Επιχείρηση Bee natural ασχολείται με την παραγωγή καλλυντικών περιποίησης του δέρματος και του προσώπου. Τα προϊόντα της είναι η κηραλοιφή, τα σαπούνια και τα lip balm. Τα τρία προϊόντα φτιάχνονται με φυσικά συστατικά από κερί μέλισσας, βιολογικό ελαιόλαδο, ενώ το lip balm περιέχει και έκκριμα σαλιγκαριού χαρίζοντας ομορφιά και ευεξία.
ΨΗΦΙΣΤΕ

BEEUTY

1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας

BEEUTY

Φυτικά-φυσικά προϊόντα όπως κηραλοιφές και άλλα, με τοπικές πρώτες ύλες. Σκοπός επίσης είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας, και η προώθηση των τοπικών παραγωγών-προμηθευτών. Μέρος των εσόδων θα ενισχύσουν τους ελαιοπαραγωγούς και τους μελισσοκόμους από περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Beyond Blue

Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Ρόδου

Beyond Blue

Η Beyond Blue δραστηριοποιείται στον τομέα των υπαίθριων δραστηριοτήτων και extreme sports, προσφέροντας πακέτα και εξατομικευμένες εκδρομές για αναρρίχηση, πεζοπορία, mountain bike και enduro, για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Επιπρόσθετα, προσφέρονται εταιρικά προγράμματα και προγράμματα για άτομα με αναπηρία.
ΨΗΦΙΣΤΕ

BLOUZES - ΖΩ

1ο Ημερησίο Γυμνάσιο Βραχναιίκων

BLOUZES - ΖΩ

Πρόκειται για μια κοινωνική επιχείρηση με σκοπό να αναδείξει μέσω μπλουζών ζητήματα σημαντικά για την κοινωνία, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για την επίλυση των προβλημάτων αυτών σε συνεργασία και συμπληρωματικά με τις υπόλοιπες προσπάθειες που γίνονται κάθε φορά.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Blue AI

ΕΠΑΣ/ΙΕΚ Ξάνθης και ΕΠΑΣ Αλεξανδρούπολης

Blue AI

Η Blue AI είναι μια καινοτόμα υπηρεσία που εμπλέκει επιχειρήσεις παραγωγής-επεξεργασίας τροφίμων και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας μετατρέπει τα παρα-προϊόντα που δηλώνονται πριν γίνουν απόβλητα, σε νέα "Βιώσιμα Προϊόντα" υψηλής αξίας με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ). Μηδενίζει απόβλητα στην πηγή. Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
ΨΗΦΙΣΤΕ

Castellans

Ημερήσιο Γυμνάσιο Μεθώνης και Γενικό Λύκειο Μεθώνης

Castellans

H τσάντα "Castellans Methoni" είναι μία βαμβακερή τσάντα χειρός στην οποία αποτυπώνεται ο εμβληματικός πύργος του Αγίου Νικολάου (μπούρτζι), στον οποίο καταλήγει το κάστρο της Μεθώνης στην πλευρά του Ιονίου Πελάγους. Ο πύργος και η χαρακτηριστική γοτθική γραφή, όλα δικής μας σχεδίασης, συνενώνουν στοιχεία ιστορίας και σύγχρονης αισθητικής!
ΨΗΦΙΣΤΕ

Citrus Dried Fruits of Argolida

E.E.E.EK Aργολίδας

Citrus Dried Fruits of Argolida

Το προϊόν είναι τα αποξηραμένα τεμάχια εσπεριδοειδών από φρούτα που συγκομίζονται από τον Αργολικό κάμπο. Ένα τοπικό, φυσικό, βιολογικό και καινοτόμο προϊόν που παράγεται από μαθητές της Ειδικής Αγωγής και είναι συσκευασμένο σε χάρτινες συσκευασίες με προσβάσιμες ετικέτες. Μπορεί να διατεθεί στα τουριστικά καταστήματα ή σαν διακοσμητικό υλικό.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Community Builders

Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Community Builders

Η επιχείρηση "Community Builders" αξιοποιεί το πάθος των πολιτών, με σκοπό να συνδράμουν στα κοινωνικά έργα και στη βελτιστοποίηση της κοινότητας. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μας μπορείτε ελεύθερα να εγγραφείτε και να επιλέξετε όποια εθελοντική εργασία σας ταιριάζει στην περιοχή σας, όπως ανάγνωση βιβλίων σε παιδιά, συσσίτια, αναδασώσεις κ.α.
ΨΗΦΙΣΤΕ

CRASHLINK

Λύκειο Κολλέγιο Ψυχικού

CRASHLINK

Το CRASHLINK είναι μια καινοτόμος συσκευή που σε περίπτωση αυτοκινητιστικού ατυχήματος δίνει άμεσα και αυτόματα το σήμα της τοποθεσίας του συμβάντος, ειδοποιώντας ταυτόχρονα ένα συγγενικό πρόσωπο, την ασφαλιστική εταιρεία και το ΕΚΑΒ. Μειώνουμε, δραστικά, το χρόνο ανταπόκρισης του δικτύου επαγγελματιών για να μη χάνονται, άδικα, ανθρώπινες ζωές.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Creative Tensions

1ο Πρότυπο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης "Μανόλης Ανδρόνικος"

Creative Tensions

Η μαθητική επιχείρηση Creative Tensions παρουσιάζει το EcoDyn, ένα οικολογικό και καινοτόμο δυναμόμετρο που χρησιμοποιεί λάστιχα αντί για ελατήρια. Τα μέρη του είναι αποσπώμενα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Προσφέρει μοναδική εμπειρία μάθησης. Στόχος της εταιρείας είναι να κάνει την επιστήμη πιο προσιτή στα παιδιά με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
ΨΗΦΙΣΤΕ

DISASTER AWARENESS CENTER

1o ΓΕΛ Ελευσίνας

DISASTER AWARENESS CENTER

Επιδίωξη του κέντρου μας είναι να συμβάλλει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη και την κατάλληλη προετοιμασία τους, με μοναδικό σκοπό την προστασία τους από πιθανές φυσικές καταστροφές (σεισμό, πυρκαγιά, πλημμύρα), μέσα από εμπειρική και βιωματική μάθηση με τη βοήθεια προσομοίωσης (VR,AI) και σεμινάρια πρώτων βοηθειών.
ΨΗΦΙΣΤΕ

E(SG)raser

2o Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων

E(SG)raser

Η E(SG)raser βοηθά τις επιχειρήσεις/εταιρείες, να μειώσουν το αποτύπωμά τους και να βελτιώσουν την βιωσιμότητα του πλανήτη, μέσω της αξιόπιστης μέτρησης δεικτών ESG των εταιρειών και της εξισορρόπησης αυτών όταν κρίνεται απαραίτητο. Απαρτίζεται από μια ηλεκτρονική πλατφόρμα και μια εφαρμογή.
ΨΗΦΙΣΤΕ

EC'H'O-PANEL

10ο Γενικό Λύκειο Λάρισας

EC'H'O-PANEL

Δραστηριοποιείται στην κατασκευή και διάθεση ηχοαπορροφητικών προϊόντων διαφόρων τύπων. Κατόπιν μελέτης του χώρου εφαρμογής τους παράγονται τα κατάλληλα προϊόντα (ηχοαπορροφητικά panels και διαχύτες ήχου) από υλικά ανακύκλωσης (αυγοθήκες πλαστικά μπουκάλια, ξύλα, υλικά στρωμάτων κ.α.), αποσκοπώντας στη βελτίωση του ήχου και τη βελτίωση της διαβίωση
ΨΗΦΙΣΤΕ

ecoCash

Ιδιωτικό Γυμνάσιο Κολλέγιο Ψυχικού

ecoCash

Η ecoCash, με μια mobile εφαρμογή Ai στη λογική του video gaming και τα 9 R’s του waste management, έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα απορρίμματα μας. Ως η πρώτη υπηρεσία κατοίκων παραλαβής απορριμμάτων έχει στόχο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά μέσα, να δημιουργήσει ένα ολόκληρο δίκτυο καταστημάτων γύρω από τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ECOINNO MYKONOS

ΕΠΑ.Λ. Μυκόνου

ECOINNO MYKONOS

Η ECOINNO MYKONOS κατασκεύασε τον έξυπνο κομποστοποιητή. Ο έξυπνος κομποστοποιητής εκτός της δημιουργίας ποιοτικού κομπόστ στο μισό χρόνο σε σχέση με τους παραδοσιακούς κομποστοποιητές της αγοράς, δίνει την δυνατότητα στους κατόχους του προϊόντος με την περισσευούμενη ηλιακή ενέργεια να φορτίζουν μικρές ηλεκτρικές συσκευές όπως ένα κινητό τηλέφωνο.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Ecolution

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Μεσσολογγίου

Ecolution

Συσκευασία μιγμάτων αποξηραμένης δρόγης αυτοφυών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για τη δημιουργία αφεψήματος και τη χρησιμοποίηση του ως αρωματικό υφασμάτων, εντομοκτόνο και απολυμαντικό επιφανειών, σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία, σεβόμενοι τόσο το περιβάλλον, όσο και τον καταναλωτή, με στόχο την αειφορία και την βιώσιμη ανάπτυξη.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Electriωni

2o Πρότυπο Λύκειο Θεσσαλονίκης - "Λευκός Πύργος"

Electriωni

Η εικονική επιχείρηση «Electriωni» δημιουργεί εύκαμπτα αυτοκόλλητα ηλιακά πάνελ, τα οποία εφαρμόζονται στις προσόψεις των κτιρίων. Τα ηλιακά πάνελ συλλέγουν την ηλιακή ενέργεια και τη μετατρέπουν σε ηλεκτρική ενέργεια για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των νοικοκυριών και δημόσιων κτιρίων. Είναι κατάλληλα για χρήση σε όλους τους τύπους επιφανειών, φιλικά στο περιβάλλον.
ΨΗΦΙΣΤΕ

EPICONIANS

2o Γενικό Λύκειο Γλυφάδας

EPICONIANS

Επικονιάζει τη Χαρά στο δημόσιο χώρο της γειτονιάς καθημερινά. Ενδυναμώνει την Κίνηση (μέσω του χορού), τη Δημιουργία (με την κατασκευή οικολογικών κεριών), με το Μοίρασμα (εμπειρία μαγειρέματος) μακριά από τις οθόνες του κινητού, ενισχύοντας την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο. Καταπολεμά τη μοναξιά και τη θλίψη. Πελάτες μας οι Δήμοι της χώρας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

FindDayPrice

2o ΓΕΛ Ιεράπετρας

FindDayPrice

H FindDayPrice είναι μία μαθητική εικονική επιχείρηση του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας. Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που παρέχει ενημέρωση για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων, όπως αυτές προκύπτουν από τις καθημερινές δημοπρασίες που λαμβάνουν χώρα στα δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Forests...for the rest

2o Γυμνάσιο Χίου

Forests...for the rest

Η ομάδα του 2ου Γυμνασίου Χίου είναι μια μαθητική ομάδα, η οποία με όραμα την αξιοποίηση των ξερών φύλλων και των καμένων μερών των δέντρων, προσφέρει φυσικά λειτουργικά βιοαποικοδομήσιμα αντικείμενα και πιο συγκεκριμένα, χαρτί το οποίο θα φέρει σπόρους (seedpaper), σε όσους πιστεύουν ότι η Φύση μπορεί να ενισχύσει την ποιότητα ζωής τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

FREE LIFE

Ε.Ε.Ε.ΕΚ Καλύμνου

FREE LIFE

Αντικείμενο της εικονικής επιχείρησης "FREE LIFE" είναι η δημιουργία και παραγωγή μπάρας δημητριακών με την επωνυμία "Energy Kalynda" .Αποτελεί ένα υγιεινό, γευστικό και ενεργειακό σνακ που παράγεται από υψηλής ποιότητας συστατικά. Η μπάρα σχεδιάστηκε για να προσφέρει θρεπτική αξία και να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Go VR

Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου

Go VR

Η εταιρία Go VR προσφέρει ψηφιακές, διαδράστικές, τουριστικές περιηγήσεις μέσω τεχνολογίας VR σε ομάδες πελατών, σε έναν άνετο χώρο σε ποικίλους προορισμούς. Κλείστε θέση και ταξιδέψτε μαζί μας!
ΨΗΦΙΣΤΕ

Greek Herbal Products

Εργαστηριακό Κέντρο Ορεστιάδας

Greek Herbal Products

Παραγωγή αρωματικών και θεραπευτικών φυτών, μεταποίηση αυτών, καθώς και δημιουργία αλλά και εμπορία τελικών προϊόντων, εμπνευσμένα από τη φύση της Θράκης και την παράδοση, με αγάπη και φροντίδα για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Herb-Islanders

Γενικό Λύκειο Φουρφουρά

Herb-Islanders

"Απ' του Ψηλορείτη την κορφή βότανο μαζεμένο
δωράκι απ' τα χεράκια μου θα είναι καμωμένο
Οι Herb-islanders είμαστε από τ' Αμάρι εδά στην Κρήτη
πουγκιά και κούπες ξομπλιαστά να χει το κάθε σπίτι "
ΨΗΦΙΣΤΕ

Hotel Hub App

Εκπαιδευτήρια "ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ"

Hotel Hub App

Με την GenAI "Hotel Hub App", αναβαθμίζουμε την ταξιδιωτική εμπειρία στους επισκέπτες των ξενοδοχείων. Η εφαρμογή απαντάει σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις πελατών σε όλες τις γλώσσες. Απελευθερώνουμε 654 ώρες στο προσωπικό της reception για να έχει δημιουργικό χρόνο, οι οποίες ώρες αντιστοιχούν σε 44,9% του ημερήσιου εργατικού του χρόνου.
ΨΗΦΙΣΤΕ

HUNGRY MINDS

1ο ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου & Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγίου Δημητρίου

HUNGRY MINDS

"Η Hungry Minds παρέχει επιχειρηματικές συμβουλές ανάπτυξης «αειφόρων κυλικείων». Προτείνουμε: -τον σχεδιασμό́ εφαρμογών καινοτόμων λειτουργιών -την υιοθέτηση λειτουργιών και υπηρεσιών που θα προάγουν τη συμπερίληψη -την καθιέρωση πρακτικών που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία "
ΨΗΦΙΣΤΕ

I'm still active

2ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης

I'm still active

"Η ""Ι΄m still active"" είναι επιχείρηση παροχής υπηρεσιών. Απευθυνόμαστε σε συνταξιούχους και επιδιώκουμε να καλύψουμε τις ανάγκες τους. Θα συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στον περιορισμό της περιθωριοποίησης των ηλικιωμένων ατόμων που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν καθώς και στο σεβασμό και στην αποδοχή της διαφορετικότητας. "
ΨΗΦΙΣΤΕ

Kids Find Hobby

3ο Γυμνάσιο Εχεδώρου

Kids Find Hobby

Η ιστοσελίδα Kids Find Hobby αποσκοπεί στο να παροτρύνει τους νέους να ελαχιστοποιήσουν τη χρήση των κινητών τους και να βρουν μια δραστηριότητα, να εξελίξουν το ταλέντο τους και να διασκεδάσουν. Μέσω αυτής οποιοσδήποτε και οπουδήποτε μπορεί να βρει ένα χόμπυ από το χώρο του αθλητισμού, της μουσικής, του χορού, των τεχνών & της ρομποτικής.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Lady Lunch

1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Γρεβενών

Lady Lunch

Μια πρωτοποριακή επιχείρηση στον τομέα προετοιμασίας σπιτικών γευμάτων. Στόχος μας παροχή υγιεινών, γευστικών και ποιοτικών επιλογών διατροφής. Μέσα από τη χρήση τοπικών και φρέσκων υλικών, προσφέρουμε μια γκάμα γευμάτων που ενδυναμώνουν το σώμα και την ψυχή, προωθώντας την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνειδητοποίηση.
ΨΗΦΙΣΤΕ

LET'S GO

Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης

LET'S GO

Η “Let’s Go” είναι μία εταιρεία που επαναχρησιμοποιεί επώνυμα τουβλάκια δημιουργώντας αξεσουάρ μόδας όπως σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, καρφίτσες, τσιμπιδάκια και αντρικά αξεσουάρ όπως μανικετόκουμπα, vintage γραβάτες και παπιγιόν. Επίσης έχει δημιουργήσει το “TriGO” ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Link Skills

2ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Μοσχάτου - "Νίκος Καζαντζάκης"

Link Skills

"H Link Skills ενημερώνει για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τα απαιτούμενα στην αγορά εργασίας hard και soft skills, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Στην ιστοσελίδα ο χρήστης θα βρει πληροφορίες και συνεντεύξεις με επιτυχημένους επαγγελματίες κάθε κλάδου, προκειμένου να προσανατολιστεί στο επάγγελμα που του ταιριάζει."
ΨΗΦΙΣΤΕ

Memniso

2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών

Memniso

"Η MEMNISO στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με άνοια και των αγαπημένων τους με τη λειτουργία ενός ""one stop shop"" για οτιδήποτε αφορά στην άνοια και με την ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών που αποσκοπούν στη διευκόλυνση της καθημερινότητά τους βάζοντας πάντα ως προτεραιότητά της τις ανάγκες τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Micro-Stories

Πρότυπο Λύκειο Πατρών

Micro-Stories

Στην Micro-Stories στόχος είναι η λειτουργία συνεταιρικής επιχείρησης, όπου μικρές φανταστικές ιστορίες, ταξιδιωτικές εμπειρίες, κριτικές βιβλίων, προσωπικές ιστορίες επιτυχίας θα ανεβαίνουν σε ένα site (https://gavriil.gr/micro-stories).
ΨΗΦΙΣΤΕ

Milky Way Plastics

Εκπαιδευτήρια "Ι. Τσιαμούλης"

Milky Way Plastics

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εικονική Επιχείρηση" του JA-Greece, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων "Ι. Τσιαμούλης" δημιουργούν συσκευασίες τροφίμων από βιοδιασπώμενο πλαστικό έχοντας ως πρώτη ύλη το ληγμένο γάλα, σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της βιοοικονομίας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

mindset

Λύκειο Ελληνογερμανική Αγωγή

mindset

Mindset!! Το νέο παιχνίδι αυτοβελτίωσης που ήρθε για να μείνει!! «νους υγιής εν σώματι υγιεί» Το mindset προσφέρει και τα δυο. Ο χρήστης καθημερινά παίζοντας το παιχνίδι, βελτιώνει τη σωματική και ψυχική του υγεία, δοκιμάζοντας τον εαυτό του. Άλλαξε και εσύ το mindset σου!
ΨΗΦΙΣΤΕ

Myron

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Χίου

Myron

Τα προϊόντα Myron εντάσσονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: αφεψήματα, πρόσθετα μαγειρικής και αρωματικά χώρου. Πρόκειται για αρωατικά βότανα υψηλής ποιότητας που καλλιεργούνται στη Χίο, τηρώντας την ολιστική προσέγγιση και τη διαχρονική αντιμετώπιση της γεωργίας, ως βασικές αρχές της βιολογικής καλλιέργειας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Natural Soaps by ENEEGYL Orestiadas

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ορεστιάδας

Natural Soaps by ENEEGYL Orestiadas

Τα σαπούνια από γλυκερίνη είναι ιδανικά για χρήση στο μπάνιο και ως δώρα. Οι μαθητές μας δημιουργούν σαπούνια σε διάφορα σχέδια, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Κάθε σαπούνι είναι μοναδικό και φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Oliv8

2ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Μοσχάτου

Oliv8

Η Oliv8 είναι μία Εικονική Επιχείρηση νέων. Παράγουμε οικολογικά σαπούνια χρησιμοποιώντας υπολείμματα ελαιολάδου. Προστατεύουμε το περιβάλλον και προωθούμε την αειφορία. Τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς την επιδερμίδα, σχεδιασμένα να τη σέβονται και να την περιποιούνται. Oliv8: purely clean, purely green.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Olivapasta

1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου & 1ο ΕΠΑΛ Μοιρών

Olivapasta

Η Olivapasta είναι μια εικονική μαθητική επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μια ομάδα μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Μοιρών και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου Κρήτης. Εστιάζεται στην παραγωγή πάστας ελιάς, δοσμένης, όμως, μέσα από μία καινοτόμα αντίληψη, με προσθήκες τοπικών υλικών που υπόσχονται μια μοναδική γευστική εμπειρία.
ΨΗΦΙΣΤΕ

OQULUS

Αμερικανική Γεωργική Σχολή

OQULUS

Αναπτύσσουμε ένα blind-friendly kit κηπουρικής, για χρήση εντός και εκτός του σπιτιού. Το kit καθοδηγεί την καλλιέργεια Microgreens που συλλέγονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, τα οποία αποτελούν μία εναλλακτική καλλιέργεια με υψηλή διατροφική αξία. Συμπεριλαμβάνει οδηγίες καλλιέργειας σε γραφή braille και ηχογραφημένα μηνύματα σε mp3.
ΨΗΦΙΣΤΕ

PALETTE TRAVEL

Πρότυπο ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου (1ο ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου)

PALETTE TRAVEL

Το προϊόν είναι μια εφαρμογή που αφορά τον τουρισμό στα Ελληνικά. Ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να κλείσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που θα περιλαμβάνει διαμονή, μεταφορά, καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και προτάσεων. Βασικός οδηγός για τη δημιουργία της βάσης δεδομένων της εφαρμογής είναι τα κριτήρια της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης
ΨΗΦΙΣΤΕ

PAXIMADIKAMAS

ΕΕΕΕΚ Παύλου Μελά

PAXIMADIKAMAS

Πρόκειται για γλυκά παξιμάδια με γλυκάνισο, τα οποία παρασκευάστηκαν από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Παύλου Μελά στο εργαστήριο του σχολείου. Συσκευάστηκαν επίσης από τους μαθητές σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Επάνω στη συσκευασία τοποθετήθηκαν αυτοκόλλητα με την επωνυμία του προϊόντος ''PaximadikaMas'' καθώς επίσης με τα συστατικά του προϊόντος.
ΨΗΦΙΣΤΕ

PETI_TOU BOUTIQUE- UPCYCLING AND SECOND HAND MADE CLOTHES

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγρινίου

PETI_TOU BOUTIQUE- UPCYCLING AND SECOND HAND MADE CLOTHES

Με την «PETI_TOU» ανακυκλώνουμε- μεταποιούμε και επαναχρησιμοποιούμε ρούχα και αξεσουάρ όπως κορδέλες, μπρελόκ κ.α. Η επιχείρησή μας έχει κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Παράλληλα σέβεται το περιβάλλον, αφού περιορίζει το fast fashion. Η μεταποίηση αποτελεί σημαντική βιώσιμη πρακτική στη μόδα.
ΨΗΦΙΣΤΕ

PlaySEN

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πάτρας

PlaySEN

Εξειδικευμένα παιχνίδια, από μασίφ ξύλο, φιλικό προς το περιβάλλον, που βοηθούν παιδιά σχολικής-προσχολικής ηλικίας με μαθησιακές δυσκολίες, να αναπτύξουν λεπτές κινητικές δεξιότητες, συντονισμό χεριού-ματιού, υπομονή, προσοχή και συγκέντρωση, να αποκτήσουν ικανότητες και δεξιότητες για την αποτελεσματική τους ένταξη στην μαθησιακή διαδικασία.
ΨΗΦΙΣΤΕ

PROPHETE

3o Γενικό Λύκειο Κηφισιάς

PROPHETE

Η εταιρεία PROPHETE δημιούργησε μια πλατφόρμα που ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να χτίσουν ή να ανακαινίσουν το σπίτι τους για τη διαδικασία την οποία μπορούν να ακολουθήσουν για να το μετατρέψουν σε παθητικό και φέρνει σε επικοινωνία τους ενδιαφερόμενους με πιστοποιημένους μηχανικούς και κατασκευαστές παθητικών κτηρίων.
ΨΗΦΙΣΤΕ

PyrAspis

3ο Γυμνάσιο Κιλκίς & Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας

PyrAspis

Εισάγουμε στην αγορά ένα εξελιγμένο σύστημα πυροπροστασίας που σχεδιάστηκε ειδικά για την ανίχνευση και την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε εξωτερικό χώρο. Προσφέρουμε έγκαιρη ανίχνευση της πυρκαγιάς, άμεση προειδοποίηση, απομακρυσμένη παρακολούθηση και έλεγχο, δυνατότητα πρόγνωσης και πρόληψης μέσω ΑΙ και Μηχανικής Μάθησης και αυτόματη πυρόσβεση.
ΨΗΦΙΣΤΕ

RESQ

Εκπαιδευτήρια Ν. Ζαγοριανάκου

RESQ

Εφαρμογή ΔΙΑΣΩΣΗΣ: Σκοπός της εφαρμογής μας είναι να φέρει σε επαφή επαγγελματίες διασώστες με άτομα, τα οποία χρήζουν πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ώστε να παρέχουμε σωτήριο χρόνο ζωής μέχρι να καταφθάσουν οι δημόσιοι φορείς υγείας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Restassistant

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας

Restassistant

Μία εφαρμογή για κινητές συσκευές που βοηθάει στον υπολογισμό του ποσού σε ρέστα σε μια συναλλαγή και παρέχει έλεγχο αυτού του ποσού χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κάμερα της συσκευής.
ΨΗΦΙΣΤΕ

SCHOOL BUDDY

Γυμνάσειο Αβδήρων, Γενικό Λύκειο Αβδηρών & Γυμνάσιο Φερών

SCHOOL BUDDY

H εταιρία "SCHOOL BUDDY" είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα αναδιανομής εκπαιδευτικού υλικού ανάμεσα σε σχολεία που έχουν πλεόνασμα, σε σχολεία που έχουν ελλείψεις και σε επιχειρήσεις-χορηγούς. Ιδρύθηκε για να καλύψει το κενό σε σχολικό υλικό που δυσχεραίνει την εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ παράλληλα προάγει την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Smart Electronic Bin

1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Δράμας

Smart Electronic Bin

Η Smart Electronic Bin κατασκευάζει: συσκευές για την εποπτεία της πληρότητας των κάδων, εφαρμογή όπου θα απεικονίζει την πληροφορία στο κινητό για τον πολίτη και εφαρμογή για την υπηρεσία αποκομιδής απορριμμάτων για τη σωστή οργάνωση των δρομολογίων σύμφωνα με την πληρότητα των κάδων.
ΨΗΦΙΣΤΕ

sNAkDeli

Ε.Ε.Ε.ΕΚ Καλλιθέας & 5ο Γενικό Λύκειο Καλλιθέας

sNAkDeli

Η επιχείρηση μας παράγει και διαθέτει στην αγορά Μπατόν Σαλέ σε δύο γεύσεις, σύκο με γραβιέρα και φέτα με ρίγανη, με την εμπορική επωνυμία sNAkDeli. Ο συνδυασμός αυτός συνιστά γαστριμαργική καινοτομία, καθώς συνδυάζει παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας με θησαυρούς της ελληνικής φύσης.
ΨΗΦΙΣΤΕ

StudyAId

Pierce - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

StudyAId

Η StudyAId κατασκεύασε ένα app που παρέχει σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες γνωστικές και μεταγνωστικές στρατηγικές μάθησης, χρησιμοποιώντας το ChatGPT 4.0. Αξιοποιώντας το διαθέσιμο χρόνο και τις εξατομικευμένες ανάγκες του χρήστη οργανώνει το εκπαιδευτικό υλικό μέσω περιλήψεων, πλαγιότιτλων, χρωματικής κωδικοποίησης και ηχητικής αναπαραγωγής.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Therapy Time

Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Therapy Time

Αξιοποιώντας το online group therapy η εφαρμογή μας θα κατηγοριοποιεί τους συμμετέχοντες με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (π.χ. εθισμός ή κοινωνικά προβλήματα). Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι θα μπορούν να λάβουν βοήθεια και συμβουλές ανώνυμα ανεξαρτήτως γεωγραφικής απόστασης και άλλων εμποδίων που ίσως σταματούν τον κόσμο από το να λάβει βοήθεια (social stigma).
ΨΗΦΙΣΤΕ

to bostani mou

Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή Γυμνάσιο

to bostani mou

To bostani mou είναι μια εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε ιδιώτη ή εταιρία να έχει το δικό του μποστάνι και καλλιεργεί τα δικά του προϊόντα με βιολογικό τρόπο. Στην εταιρία μας μπορούν να απευθύνονται αγρότες (έχοντας ή όχι δικά τους κτήματα) και ιδιώτες που έχουν ανεκμετάλλευτα χωράφια.
ΨΗΦΙΣΤΕ

TrashBotNetwork

Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή Λύκειο

TrashBotNetwork

Το ΤΒΝ είναι ένα ευέλικτο μηχάνημα με υψηλή ακρίβεια κινήσεων λόγω της εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης. Χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, έχει υψηλή απόδοση. Εναρμονίζεται πλήρως με την μεγάλη ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος όχι μόνο συλλέγοντας τα απορρίμματα αλλά και διαχωρίζοντάς τα σε ανακυκλώσιμα και σε μη ανακυκλώσιμα.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Trips4Teens

24o Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης

Trips4Teens

Ιστοσελίδα, που παρουσιάζει μοναδικά μέρη και ξεχωριστά καταστήματα, που αξίζει να επισκεφθεί ένας έφηβος στη Θεσσαλονίκη. Η ιστοσελίδα απευθύνεται κυρίως σε σχολεία άλλων νομών, που επιθυμούν να επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο μονοήμερης ή πολυήμερης εκδρομής, αλλά και σε εφήβους, που θα ταξιδέψουν στην πόλη μας με την οικογένειά τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Weaxan

Costeas Geitonas School

Weaxan

Δημιουργούμε ένα marketplace σε μορφή εφαρμογής μέσω του οποίου επιχειρήσεις που παράγουν ρύπους, θα μπορούν να αντισταθμίζουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα εξαγοράζοντας «carbon credits» από επιχειρήσεις ή ιδιώτες που τα παράγουν, πιστοποιημένα, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα. Δημιουργείται κέρδος και για το περιβάλλον και για τις επιχειρήσεις!
ΨΗΦΙΣΤΕ

WeSeeForYou

Αριστοτέλειο Κολλέγιο

WeSeeForYou

H εταιρεία «WeSeeForYou» ανέπτυξε την εφαρμογή «Find Your Way» η οποία δίνει τη δυνατότητα στα εμποδιζόμενα άτομα να έχουν στη διάθεσή τους ένα ειδικά διαμορφωμένο GPS, που χαρτογραφεί τα σημεία πρόσβασης (ράμπες, οδηγούς όδευσης, φανάρια με ηχητική λειτουργία, κ.α) ώστε να μπορούν να μετακινηθούν πιο εύκολα μέσα στον αστικό ιστό.
ΨΗΦΙΣΤΕ

WHAT THE WATT (WTW)

Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο Βάρης

WHAT THE WATT (WTW)

Η επιχείρησή μας στοχεύει στην παραγωγή και εξοικονόμηση πράσινης ενέργειας, καθώς και στην προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ένα προϊόν, με το οποίο επιδιώκουμε την μετατροπή της κινητικής ενέργειας σε ηλεκτρική, μέσω της χρήσης οργάνων γυμναστικής.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.. από τον τόπο μας

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Άργους Ορεστικού

ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.. από τον τόπο μας

Η εικονική επιχείρησή μας παράγει κεραμικά αναμνηστικά του Νομού Καστοριάς με διάκοσμο το "Σκεπτόμενο", σύμβολο του Δήμου Άργους Ορεστικού, τη Βυζαντινή Εκκλησία Κουμπελίδικη και το καστοριανό καράβι. Η ιδιαιτερότητά τους έγκειται στη μοναδικότητα κάθε κομματιού και στη χειροποίητη παραγωγή τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Κεραμικό Εργαστήρι

ΕΕΕΕΚ Ιωαννίνων

Κεραμικό Εργαστήρι

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ιωαννίνων δημιούργησαν την επιχείρηση "Κεραμικό Εργαστήρι" και παράγουν Οκαρίνες ένα απλό πνευστό όργανο, εμπνευσμένο από την αρχαιότητα, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις μουσικής, όμως σε φέρνει σε επαφή με την μουσική, την ηρεμία και την χαλάρωση.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Μελισσομαγεία & Ομορφιά

1o Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αν. Θεσσανολίκης

Μελισσομαγεία & Ομορφιά

Η κεραλοιφή αποτελεί ένα βιολογικό σκεύασμα με ιατρικές και καλλυντικές ιδιότητες. Περιέχει φυσικό κερί μέλισσας, σπαθόλαδο, ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο βανίλιας . Στο κερί υπάρχουν 300 ουσίες που σε συνδυασμό με το σπαθόλαδο προσφέρουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά που τρέφει και τονώνει το δέρμα.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Μέτρον Άριστον

Γυμνάσιο Λ.Τ Λαμπείας

Μέτρον Άριστον

Μαθητική εταιρεία παραγωγής της κούπας του Πυθαγόρα με απλά υλικά καθημερινής χρήσης ιδανική για παιδικά πάρτι. Ένα προϊόν που συνδυάζει την θεωρία της φυσικής με την γραμμική Β γραφή και την αρχαϊκή γραφή. Ένα προϊόν που προσπαθεί να συμβάλει στην μείωση της κατανάλωσης αναψυκτικών. Με την υποστήριξη του προγράμματος του JA Greece.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ΜΥΣΤΙΛΛΗ

Εκπαιδευτήρια Γείτονα

ΜΥΣΤΙΛΛΗ

Δημιουργήσαμε ένα εναλλακτικό αρτοποιείο που παράγει ψωμί από τα άλευρα οσπρίων αναμεμειγμένα με άλευρα σιταριού, μοναδικής γεύσης, φτωχό σε γλουτένη, πλούσιο σε διαιτητικές ίνες και φυτικές πρωτεΐνες, καμωμένο με μεράκι για άτομα όλων των ηλικιών, άτομα πάσχοντα από παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη, χρόνια δυσκοιλιότητα, με προσανατολισμό στην αειφορία.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο ΛΥΚΕΙΑΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΔΡΟΥ

Γενικό Λύκειο Μούδρου

Ο ΛΥΚΕΙΑΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΔΡΟΥ

Η εκδοτική μας προσπάθεια, για να ξαναφέρουμε την εφημερίδα στα χέρια του πολίτη, για να παντρέψουμε την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, για να στηρίξουμε την ελεύθερη έκφραση και τη δημοκρατία. "Ο λυκειακός παλμός του Μούδρου" φιλοδοξεί να ξανακάνει την έντυπη δημοσιογραφία καθημερινή μας συνήθεια.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ΠΕΡΙ(ήγηση) ΤΡΙΚΕΡΙΟΥ

Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου

ΠΕΡΙ(ήγηση) ΤΡΙΚΕΡΙΟΥ

"Πρόκειται για μια εικονική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών σε ταξιδιώτες που θέλουν να είναι περιηγητές της περιοχής του Τρικερίου και όχι τουρίστες και που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες ομορφιές της περιοχής και τα αξιοθέατα που μόνο ένας καλά ενημερωμένος κάτοικος τη περιοχής μπορεί να τους αποκαλύψει. "
ΨΗΦΙΣΤΕ

ΤΟ DΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑΘΙ

Εκπαιδευτήρια Δούκα

ΤΟ DΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑΘΙ

Η επιχείρησή μας στοχεύει να μειώσει το κόστος ζωής κάθε πολίτη και να περιορίσει τη σπατάλη τροφίμων παρέχοντας διαρκή ενημέρωση για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί συχνά, δείχνοντάς του με εύκολο και γρήγορο τρόπο σε ποιο κατάστημα είναι φθηνότερα τα προϊόντα που έχει επιλέξει.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ΦΥΤΕΨΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

2o E.E.E.EK. Πειραιά Άνοιξη

ΦΥΤΕΨΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

Η «ΦΥΤΕΨΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ», αποτελεί μία επιχείρηση παραγωγής ευχητήριων καρτών – δώρων – προσκλητήριών – και μπομπονιερών ανακυκλώνοντας χρησιμοποιημένο χαρτί του σχολείου. Στον πολτό του χαρτιού που ανακυκλώνουμε εμπεριέχονται σπόροι αρωματικών φυτών και βολβοί λουλουδιών με σκοπό να μπορεί το προϊόν να φυτευτεί μετά την χρήση του.
ΨΗΦΙΣΤΕ