Ομάδες 2022 - 2023

Δείτε & Ψηφίστε τα commercial video (διαφημιστικά σποτ) των ομάδων της Εικονικής Επιχείρησης που διεκδικούν το Public Choice Award στον φετινό διαγωνισμό.

Οι ομάδες εμφανίζονται παρακάτω κατά αλφαβητική σειρά με βάση την ονομασία της επιχείρησης.

@ home

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

@ home

Η επιχείρηση "@ home" μέσω μιας εφαρμογής φέρνει σε άμεση επαφή τους πελάτες με τους επαγγελματίες του χώρου της φυσιοθεραπείας, της κομμωτικής και της αισθητικής. Εξυπηρετεί άμεσα και με ασφάλεια πελάτες που δεν προλαβαίνουν ή δεν επιθυμούν να μετακινηθούν από τον προσωπικό τους χώρο, 24 ώρες το 24ωρο.
ΨΗΦΙΣΤΕ

1o gel Βόλου

1ο Γενικό Λύκειο Βόλου

1o gel Βόλου

Σαπούνια κυρίως με μυρωδιά ροδάκινου , αντιμικροβιακά αλλά και πολυχρηστικά , καθώς δεν χρησιμεύουν μόνο στην πλύση των χεριών αλλά και στη καθαριότητα του σπιτιού μας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Achaia's Trails

Γυμνάσιο Δάφνης Καλαβρύτων

Achaia's Trails

Σκοπός της εικονικής επιχείρησης «Achaia’s Trails» του Γυμνασίου Δάφνης Καλαβρύτων είναι η προβολή της ορεινής Αχαΐας ως ενιαίου προορισμού που μπορεί να προσελκύσει λάτρεις της φύσης, της πεζοπορίας, των παραδοσιακών γραφικών χωριών, του σκι, του rafting και του kayak, αρχαιολογικών χώρων και για για περιοχές με θρησκευτικό ενδιαφέρον!
ΨΗΦΙΣΤΕ

ALL ABOUT YOU

1o Γενικό Λύκειο Βούλας

ALL ABOUT YOU

Η επιχείρηση "All About You" αποτελεί έναν ηλεκτρονικό κόμβο πληροφόρησης όπου μέσα από τη σχετική ιστοσελίδα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες προσωπικής βελτίωσης, ψυχικής ή σωματικής (άθληση, διατροφή, ψυχική υγεία κ.λπ.) Διασυνδέει όσους ενδιαφέρονται για τις προαναφερόμενες υπηρεσίες με τους αντίστοιχους παρόχους αυτών των υπηρεσιών.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ARGOMMODATION

Πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους

ARGOMMODATION

Το αγροτουριστικό κατάλυμα δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αργολίδας. Σε ένα μεγάλο αγρόκτημα βρίσκονται ο ξενώνας, οι στάβλοι, το εργαστήριο και ο χώρος δεξιώσεων. Ο επισκέπτης εκτός από την παραδοσιακή φιλοξενία έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες, να παρακολουθήσει εργαστήρια παρασκευής μαρμελάδας, σαπουνιού και γιαουρτιού.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Bikecology

1ο ΕΠΑΛ Δράμας

Bikecology

Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμελιώδη αρχή της επιχειρηματικής μας στρατηγικής και αποτελεί μέρος της κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας για ένα καλύτερο μέλλον. Η Bikecology, στηρίζοντας ενεργά τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης, μεταποιεί παλιά ποδήλατα σε στατικά με τα οποία θα μετατρέπουμε την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική για την τροφοδότηση.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Brussels Κυλικείο

Ελληνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Βρυξελλών

Brussels Κυλικείο

Στα πλαίσια της εικονικής επιχείρησης Brussels κυλικείο οι μαθητές του Λυκείου λειτουργούν ένα κυλικείο κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων , τα προϊόντα του οποίου προμηθεύονται από ελληνικά καταστήματα των Βρυξελλων .Τα έσοδα αυτής της επιχείρησης προορίζονται για την κάλυψη αναγκών του σχολείου.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Chandeleur

Γενικό Λύκειο Σκάλας Λακωνίας

Chandeleur

Δημιουργούμε χειροποίητα αρωματικά κεριά από λάδι σόγιας και εντομοαπωθητικά από κερί μέλισσας. Αξιοποιούμε προϊόντα της φύσης και παράγουμε κεριά εξαιρετικής ποιότητας! Οικολογικά κεριά που αναζωογονούν το χώρο μας! Ελευθερώνουν μαγευτικά αρώματα που μας χαλαρώνουν και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα! Κεριά που ελευθερώνουν τις αισθήσεις!
ΨΗΦΙΣΤΕ

CO2MAQ

4ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Τρικάλων "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης"

CO2MAQ

H επιχείρησή μας κατασκευάζει μια συσκευή ελέγχου της ποιότητας του αέρα των κλειστών χώρων. Η συσκευή μετράει τα επίπεδα του CO2 καθώς και των πτητικών οργανικών ενώσεων (tVOC) και παρέχει τις κατάλληλες ειδοποιήσεις. Παρέχεται και εφαρμογή για κινητές συσκευές που ειδοποιεί όταν τα επίπεδα CO2 ξεπεράσουν τα επιτρεπτά όρια.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Coffee Fuel

Λύκειο-Εκπαιδευτήρια Ι.Τσιαμούλη

Coffee Fuel

Στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας οι μαθητές της Α' Λυκείου σε μια προσπάθεια να γίνει περιορισμός της καύσης ξύλων και πετρελαίου, έφτιαξαν μια εταιρεία που θα παράγει μπρικέτες πέλετ και υποκατάστατα κάρβουνου βασισμένα σε υπολείμματα καφέ espresso.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Cold Spot

2ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης

Cold Spot

Η «Cold Spot» είναι μια επιχείρηση που προάγει την ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών, με στόχο την παραγωγή προϊόντων από ανακυκλωμένη πρώτη ύλη, κατασκευάζοντας “personalized” πλαστικά σκεύη. Παράλληλα, δημιουργείται μια αλληλένδετη σχέση μεταξύ των πελατών με την επιχείρηση, καταλήγοντας στην αναπαραγωγή ενός οικολογικού προτύπου.
ΨΗΦΙΣΤΕ

C-PRO

2ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου

C-PRO

Το προϊόν (CSB) της εταιρείας μας έχει ως στόχο την απόκρουση παρενοχλητικών επιθέσεων σε δημόσιους χώρους. Στην εξωτερική του όψη θυμίζει smartwatch και με τα επιπρόσθετα δομικά του στοιχεία, τα οποία μάλιστα είναι και οικολογικά, κατέχει την ιδιότητα καταγραφής και αποθήκευσης στη δική του βάση δεδομένων. We C4U!
ΨΗΦΙΣΤΕ

CRETAPP

ΙΕΚ ΔΥΠΑ Ηράκλειου Κρήτης

CRETAPP

"Εφαρμογή όπου: οι επισκέπτες μπορούν με το κινητό τηλέφωνο να κλείσουν τις διακοπές τους στην φιλόξενη Κρήτη της παράδοσης και του πολιτισμού, να ενταχθούν ως πρωταγωνιστές στα παραδοσιακά γεγονότα, βιώνοντας την τοπική κουλτούρα, να ζήσουν την γαλήνη και την περιπέτεια στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον και να γευτούν την παραδοσιακή Κρητική διατροφή. Ανακαλύψτε την εφαρμογή της “Cretapp” και σας περιμένουμε!"
ΨΗΦΙΣΤΕ

DE-LIGHT TRAVELER

Κολλέγιο Ψυχικού

DE-LIGHT TRAVELER

H καινοτόμος πλατφόρμα De – Light Traveler επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν άνετα με το προνόμιο της χαμηλής τιμής του αεροπορικού εισιτηρίου με μία χειραποσκευή των 8 κιλών γιατί πλέον τους περιμένει μια βαλίτσα με ρούχα που έχουν ανάγκη καθώς και εξοπλισμός για θεματικό τουρισμό στο τόπο που θα ταξιδέψουν.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Dusha

Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών

Dusha

Δημιουργούμε ρούχα από ανακυκλωμένο Νάιλον! Δίνουμε λύση σε ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα του πλανήτη, τη διασπορά μικρο-ινών πλαστικού σε όλο τον πλανήτη. Συλλέγουμε χρησιμοποιημένο Νάιλον, το μετατρέπουμε σε υφάνσιμη ύλη και δημιουργούμε τις δικές μας ενδυματολογικές προτάσεις! Οικολογική και ηθική Μόδα!
ΨΗΦΙΣΤΕ

e3 inspiration

2ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου

e3 inspiration

Οι μαθητές χρησιμοποιούν ένα παραδοσιακό παιχνίδι ως εκπαιδευτικό εργαλείο. Το παιχνίδι ονομάζεται εννιάρα , για την κατασκευή του έγινε χρήση ανακυκλωμένων υλικών. Eίναι ένα υβριδικό εκπαιδευτικό μέσο που επιτρέπει την συνεκπαίδευση και αμβλύνει την διαφορετικότητα αφού συνδυάζει ερωτήσεις που καλύπτουν την διδακτέα ύλη σε οποιοδήποτε μάθημα.
ΨΗΦΙΣΤΕ

EatGreen

1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου

EatGreen

Η EatGreen, μέσα από το eshop και το app της, εμπορεύεται υγιεινά και ποιοτικά αγαθά του πρωτογενή τομέα τα οποία προμηθεύεται από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι πελάτες μας είναι νοικοκυριά και επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για υγιεινά παραδοσιακά προϊόντα υψηλής βιολογικής και διατροφικής αξίας. Οι λόγοι που θα μας προτιμήσουν είναι: εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, φιλικές τιμές, άμεση παράδοση, προώθηση της κυκλικής οικονομίας, καινοτομία στο αντικείμενο μας και επένδυση στο μέλλον
ΨΗΦΙΣΤΕ

Ecovibe

ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου

Ecovibe

H Ecovibe είναι μια αγροτουριστική εικονική ΚοινΣΕπ (ΑμεΑ), μοναδική στη Ρόδο. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ολοκληρωμένες εμπειρίες στη φύση, μέσω δραστηριοτήτων που γίνονται εντός και εκτός του καταλύματος. Στο κατάλυμα πραγματοποιούνται και θεματικά εργαστήρια, στα οποία παρασκευάζονται προϊόντα που διατίθενται προς πώληση.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ELA Snacks

ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου και Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

ELA Snacks

Η εταιρεία παράγει καινοτόμα σνακ, στοχεύοντας να κινητοποιήσει παιδιά και εφήβους να γίνουν ενεργά μέλη μιας συμπεριληπτικής κοινότητας, να τους ευαισθητοποιήσει για τα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας και να τους δώσει κίνητρα μέσα από παιγνιώδη τρόπο για την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Endless Energy Tree

Pierce - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Endless Energy Tree

Το Endless Energy Tree είναι ένα τεχνικό δέντρο, που συσσωρεύει φτηνή/καθαρή ενέργεια χρησιμοποιώντας ηλιακά πάνελ και ανεμογεννήτριες. Μπορεί να φωτίσει σπίτια και δημόσιους χώρους, να φορτίσει οχήματα μικροκινητικότητας, να ποτίσει καλλιέργειες και να ψυχαγωγήσει παίζοντας μουσική. Είναι το δέντρο που φροντίζει τη φύση και τους ανθρώπους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

EPACS

2ο ΕΠΑΛ Πύργου Ηλείας

EPACS

Η μεγάλη ατμοσφαιρική ρύπανση λόγω των καυσίμων των μεταφορικών μέσων οδήγησε τους μαθητές του 2ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Πύργου στη δημιουργία εφαρμογής που θα επιβραβεύει τη χρήση μεταφορικών μέσων φιλικών προς το περιβάλλον, προσφέροντάς τους ανταποδοτικά οφέλη γι’ αυτή τη συμπεριφορά.
ΨΗΦΙΣΤΕ

e-pazari

ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς

e-pazari

Με την εφαρμογή e-pazari οι παραγωγοί ανεβάζουν τα προιόντα που έχουν προς πώληση σε ότι τιμή επιθυμούν χωρίς να χρειάζονται μεσάζοντα. Οι καταναλωτές μπαίνουν στην εφαρμογή και αγοράζουν απευθείας από τον παραγωγό χωρίς το κόστος των μεσαζοντων.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ETHERIUM

Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

ETHERIUM

Μια πράσινη επιχείρηση, με σκοπό την αξιοποίηση αρωματικών φυτών, που βρίσκονται στη διασυνοριακή γραμμή Ελλάδας-Βουλγαρίας. Η Etherium παράγει αρωματικά κεριά, σαπούνια και αρωματικά χώρου με βάση το εκχύλισμα του φυτού Rhodope Herbalea.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Experience Ithaka

1ο ΕΠΑΛ Ιθάκης

Experience Ithaka

Η εικονική επιχείρηση ‘Experience Ithaka’ είναι μια ομαδική προσπάθεια των μαθητών του Ναυτικού ΕΠΑΛ Ιθάκης να καλλιεργήσουν την επιχειρηματική τους σκέψη και να αποκτήσουν γνώσεις με βιωματικό τρόπο. Η επιχείρηση ‘Experience Ithaka’ έχει στόχο να προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο διαμονής στον επισκέπτη του νησιού μας που θα συνοδεύεται από μοναδικές φυσιολατρικές δραστηριότητες.
ΨΗΦΙΣΤΕ

FASHION LAB

Εκπαιδευτήρια "Ο Απόστολος Παύλος"

FASHION LAB

Η ομάδα του fashion lab δημιούργησε μια εφαρμογή με χρήση της τεχνητής νοημοσύνης που έχει σκοπό την ψηφιακή "on body" απεικόνιση διάφορων ενδυμάτων της επιλογής του χρήστη από καταστήματα εταιριών που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εφαρμογή απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες.
ΨΗΦΙΣΤΕ

FIND ME

ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Σαλαμίνας

FIND ME

Διαδικτυακή εφαρμογή που δραστηριοποιείται στο νησί της Σαλαμίνας, παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες: α) πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, β) τεχνικές (ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, υδραυλικοί κ.λ.π.) γ) καλλωπισμού (κομμώσεις, περιποίηση άκρων κ.λ.π.) δ) καθαριότητας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

FOODFACE 3D

Εκπαιδευτική Αναγέννηση

FOODFACE 3D

Εκτυπώσεις και σχέδια από 3d printer για ροφήματα και τρόφιμα.Πελάτες μας εταιρείες εστίασης, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία που θέλουν εξατομικευμένα προιόντα αλλά και μεμονωμένοι καταναλωτές.
ΨΗΦΙΣΤΕ

G.A.S.A - Greek Automotive Safety Applications

63ο Γενικό Λύκειο Αθηνών

G.A.S.A - Greek Automotive Safety Applications

Πρόκειται για ένα σύστημα ανίχνευσης αλκοόλ , που τοποθετείται στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που εντοπιστεί μεγαλύτερη ποσότητα από 0,25 γρμ. στη αναπνοή του οδηγού η μηχανή δεν μπαίνει σε λειτουργία. Για να αποκλειστει η περίπτωση να διενεργηθεί τέστ από τον συνοδηγό ή τους συνεπιβάτες έχουν τοποθετηθεί αισθητήρες βάρους στα καθίσματα.
ΨΗΦΙΣΤΕ

GREEN|C|INK

10ο Γενικό Λύκειο Λάρισας

GREEN|C|INK

Η εταιρία GREEN|C|INK δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής μελανιών και γραφίτη με πρώτη ύλη την αιθάλη των ατμοσφαιρικών ρύπων. Συγκεκριμένα με την δέσμευσή τους από τις εξατμίσεις των μεταφορικών μέσων και των φουγάρων των εργοστασίων, στοχεύουμε στο να αλλάξουμε το μέλλον του πλανήτη!
ΨΗΦΙΣΤΕ

healthy food track

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Γαλάτιστας Χαλκιδικής

healthy food track

Η "healthy food track" προσφέρει σνακς σε μαθητές/ριες αξιοποιώντας φρέσκιες πρώτες ύλες, χωρίς προσμίξεις, οικονομικά και με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Γονείς και κηδεμόνες παραγγέλνουν μέσω ιστοσελίδας σνακς, τα οποία επιμελείται διατροφολόγος ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες κάθε ηλικιακού φάσματος. Φθάνουν στο σχολείο καθημερινά με την κινητή καντίνας μας!
ΨΗΦΙΣΤΕ

healthy hug

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

healthy hug

Το healthy hug αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφορμα με τη μορφή ιατρικού οδηγού για διάφορες παθήσεις του αναπνευστικού, του καρδιακού και του πεπτικού συστηματοςτου ανθρώπινου σώματος. Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές καθώς διαθέτει ενα ευχάριστο και ελκυστικό περιβάλλον και θα βοηθήσει στην ενημερωση τους σε θέματα υγείας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

HOLYBOOKING

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

HOLYBOOKING

Η Ηolybooking στοχεύει στην εξυπηρέτηση των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών που επιθυμούν να τελέσουν ένα μυστήριο (γάμο ή βάφτιση) στην χώρα μας. Η πλατφόρμα μας τους βοηθά να κάνουν κρατήσεις (booking) συγκεκριμένων ημερομηνιών στα θρησκευτικά μνημεία που τους ενδιαφέρουν, παρέχοντας ταυτόχρονα στον επισκέπτη επιπρόσθετες ιστορικές πληροφορίες.
ΨΗΦΙΣΤΕ

HUB

Γενικό Λύκειο Βουλιαγμένης

HUB

Στόχος είναι να προάγουμε έναν κόσμο όπου η εργασία είναι ευχαρίστηση. Απευθυνόμαστε στους ψηφιακούς νομάδες (digital nomads), δημιουργώντας μια πλατφόρμα στην οποία θα είναι καταχωρημένα καταλύματα (hubs) με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση στην εργασία και η ευχάριστη διαμονή στον τόπο επιλογής.
ΨΗΦΙΣΤΕ

IMALAND

ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας

IMALAND

Ιστοσελίδα πλήρως προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία σύμφωνα με τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ιστοσελίδα στοχεύει στην προώθηση των φρούτων της Ημαθίας. Περιλαμβάνει πληροφορίες για τον τόπο και τα φρούτα , αλλά και παραδοσιακές συνταγές με αυτά.
ΨΗΦΙΣΤΕ

iosexplorer

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ίου - ΒΑΛΕΤΕΙΟ

iosexplorer

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό site που παρέχει υπηρεσίες σε μελλοντικούς τουρίστες αλλά και ντόπιους κατοίκους! Έχει σκοπό να επιλέγουν την τοποθεσία ή το κατάστημα που τους ενδιαφέρει, ερωτώμενοι πρώτα κάποιες ερωτήσεις, ώστε να γίνει επιλογή με βάση τα ενδιαφέροντα τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Island Gallery

ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Δράμας

Island Gallery

To προτεινόμενο επιχειρηματικό σχέδιο με τίτλο ''Island Gallery'', είναι μια ομόρρυθμη εταιρεία με δύο εταίρους, η οποία αρχικό σκοπό και στόχο έχει την πώληση παραδοσιακών νησιώτικων προϊόντων με πρόσθετες υπηρεσίες και παροχές προς το καταναλωτικό κοινό.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Isometricks

Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Isometricks

Η Μαθητική Επιχείρηση Isometricks δημιούργησε wizzle, ένα συναρπαστικό παιχνίδι σκέψης και δημιουργίας με κρυμμένα μαθηματικά που εξάπτει τη φαντασία, καταπολεμά το άγχος και εξασκεί τον νου. Πρόκειται για συλλογή χρωματιστών ψηφίδων που τοποθετούνται η μία δίπλα στην άλλη με τη λογική του ψηφιδωτού, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες δημιουργίας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Jobify

1ο ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου "Ευγένιος Ευγενίδης"

Jobify

Η Jobify είναι διαδικτυακή πλατφόρμα σύνδεσης των αποφοίτων ΕΠΑΛ με την αγορά εργασίας, που παρέχει αγγελίες θέσεων εργασίας, επαγγελματικό προσανατολισμό, επανεκπαίδευση και αναβάθμιση των απαιτούμενων δεξιοτήτων στα εργασιακά περιβάλλοντα, ώστε να πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες απασχόλησης και τις προοπτικές εξέλιξης της καριέρας τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

KALAMAP E.Π.Ε.

2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας

KALAMAP E.Π.Ε.

Ενας ηλεκτρονικός ξεναγός που παίρνει από το χέρι τον επισκέπτη της Καλαμάτας και τον βοηθά να αξιοποιήσει τις λίγες ώρες που μπορεί να έχει στη διάθεσή του, για την εύκολη γρήγορη και πρωτότυπη ενημέρωση του τόπου μας . Πρόκειται για το Kalamap , μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από μια ομάδα μαθητών του 2ο EΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
ΨΗΦΙΣΤΕ

LA Glassy Creations

Γενικό Λύκειο Άνοιξης

LA Glassy Creations

H LA Glassy Creations παράγει και διαθέτει στην αγορά εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής κοσμήματα, είδη δώρων και διακόσμησης από "υγρό γυαλί". Το υγρό γυαλί είναι μια ρητίνη αρχικά ρευστή, που μοιάζει με γυαλί σε σκληρότητα και γυαλάδα όταν σταθεροποιείται. Δείτε τις δημιουργίες και τα νέα μας στο Instagram: la_glassy_creations.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Lampeia's care

Γυμνάσιο Λ.Τ. Λαμπείας

Lampeia's care

Η Εικονική Επιχείρηση Lampeia's Care ασχολείται με την παραγωγή και προώθηση χειροποίητων σαπουνιών και lip balm με αγνά τοπικά προϊόντα. Θα τα προβάλουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας, με αφίσες και με την συμμετοχή μας σε τοπικές εμπορικές εκθέσεις.
ΨΗΦΙΣΤΕ

LIVADVENTURE

Γυμνάσιο & Λ.Τ. Λιβαδίου

LIVADVENTURE

Η Μαθητική Επιχείρηση Livadventure είναι μία Αγροτουριστική επιχείρηση στην περιοχή του Λιβαδίου Ολύμπου, στην Ελλάδα. Προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τον επισκέπτη να γνωρίσει την τοπική κουλτούρα και ιστορία, απολαμβάνοντας παράλληλα μια σειρά από υπαίθριες και βιωματικές δραστηριότητες καθώς και εργασίες γεωργοκτηνοτροφίας και μεταποίησης.
ΨΗΦΙΣΤΕ

LOCALFINDER

Γυμνάσιο Πάτμου

LOCALFINDER

Το Localfinder είναι πλατφόρμα αναζήτησης ντόπιων προϊόντων και υπηρεσιών. Έχει σκοπό να καλύψει την ανάγκη κατοίκων του νησιού αλλά και τουριστών που αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται ή παρέχονται στην Πάτμο. Παρέχει πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, τρόπο επικοινωνίας, διευθύνσεις και ενδεικτικές τιμές.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Magic Voice

1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου

Magic Voice

"Η μαθητική επιχείρηση Magic Voice του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου λαμβάνοντας υπόψη τις επίκαιρες και αξιόπιστες μελέτες για τη παιδική σεξουαλική κακοποίηση που έχει λάβει παγκόσμιες διαστάσεις, αποφάσισε να σχεδιάσει και να παράγει το κόμικ <> Το Panda συμβουλεύει να λέμε ΟΧΙ σε ότι δεν μας αρέσει. "
ΨΗΦΙΣΤΕ

Metahoplite

1ο ΓΕΛ Βόλου, 5ο ΓΕΛ Βόλου και 6ο ΓΕΛ Βόλου

Metahoplite

Κατασκευή ασφαλή εξοπλισμού με ανακυκλώσιμα υλικά, με σκοπό τη δημιουργία παιχνιδιού-αθλήματος. Προσομοίωση οπλιτικομαχητικής. Προσαρμογή κατασκευής σε οποιαδήποτε ιστορική εποχή. Πώληση-ενοικίαση εξοπλισμού. Εκπαίδευση κατασκευαστών, παικτών, εκπαιδευτών, διαιτητών. Απώτερος στόχος η διασκεδαστική αεροβική άσκηση.
ΨΗΦΙΣΤΕ

MUGTRIP

Εκπαιδευτήρια Καντά

MUGTRIP

H MUGTRIP προσφέρει επαναχρησιμοποιούμενες κούπες καφέ, οι οποίες διακινούνται σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων καφετεριών. Ο χρήστης της κούπας κερδίζει διάφορες ανταμοιβές, όσο πιο πολλές φορές την επαναχρησιμοποιεί, ενώ για κάθε δέντρο που σώζεται από τη μείωση κατανάλωσης χάρτινων ποτηριών, δωρίζει χρήματα για την δεντροφύτευση ενός νέου δέντρου.
ΨΗΦΙΣΤΕ

MyWelfare

Γενικό Λύκειο Επισκοπής

MyWelfare

Ηλεκτρονική πλατφόρμα στήριξης εφήβων και νέων σε ζητήματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής. Στη MyWelfare μπορείς να βρεις πληροφορίες για ζητήματα που σχετίζονται με διατροφή την άθληση και την υγεία αλλά και να μιλήσεις δωρεάν on-line με επαγγελματίες διαιτολόγους, γιατρούς, ψυχολόγους, γυμναστές, δασκάλους yoga/pilates, σεφ, χοροδιδάσκαλους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

PANDEMIC MUSEUM

1ο Γενικό Λύκειο Ελευσίνας

PANDEMIC MUSEUM

Το Μουσείο Πανδημιών θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα για όλες τις πανδημίες που έχουν παρουσιαστεί από τα αρχαία χρόνια μέχρι την τελευταία COVID-19 για την οποία υπάρχουν και περισσότερα στοιχεία αλλά και βιώματα, αναλύοντας τις ιστορικές, ιατρικές, ψυχολογικές και οικονομικές διαστάσεις στις κοινωνίες σε κάθε χρονικό πλαίσιο που εμφανίστηκαν.
ΨΗΦΙΣΤΕ

play net

Πρότυπο ΕΠΑΛ Ξάνθης

play net

Η play net πάντα κοντά στον αθλητισμό δημιούργησε για εσάς ένα νέο μηχανισμό λειτουργίας του φιλέ στο βόλεϊ! Οι αναδιπλούμενοι δοκοί στήριξης που αποθηκεύονται στο εσωτερικό του γηπέδου μπορούν εύκολα να στηθούν και να αποσυρθούν διευκολύνοντας τις ομάδες διαφορετικών αθλημάτων που μοιράζονται το γήπεδο!
ΨΗΦΙΣΤΕ

Polaris

Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου

Polaris

Η εταιρία μας σχεδιάζει μια υπηρεσία που προσφέρει βιωματικό επαγγελματικό προσανατολισμό σε μαθητές Λυκείου. Συγκεκριμένα, συνδέει σχολεία με εταιρίες και διοργανώνει ένα ετήσιο πρόγραμμα επισκέψεων μαθητών σε επαγγελματικούς χώρους της επιλογής τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

PROSFORA

Α' Αρσάκειο Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης

PROSFORA

Η εικονική επιχείρηση PROSFORA (PROSperity FOR All) αναλαμβάνει τη διαμεσολάβηση ανάμεσα σε πολίτες που θέλουν να προσφέρουν αγαθά και σε φιλανθρωπικές δομές που τα έχουν ανάγκη. Κάθε πολίτης, μέσω της εφαρμογής της επιχείρησης, ενημερώνεται σχετικά με τις τρέχουσες ανάγκες κάθε δομής και μπορεί να επιλέξει τον προορισμό της δωρεάς του.
ΨΗΦΙΣΤΕ

R*TISTIC

1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων

R*TISTIC

Η Εικονική Επιχείρηση "R*TISTIC" δραστηριοποιείται στον τομέα της τέχνης της ζωγραφικής σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων. Η επιχείρησή μας προωθεί έναν καινοτόμο τρόπο εξωραϊσμού προσόψεων και εσωτερικών επιφανειών, μέσα από τη ζωγραφική, αναμορφώνοντας κτίρια και δίνοντας νέα πνοή στο αστικό περιβάλλον.
ΨΗΦΙΣΤΕ

R.C.J.- Recycling Jewelery

ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου

R.C.J.- Recycling Jewelery

Προωθώντας την ιδέα της επανάχρησης, η μαθητική εικονική επιχείρηση R.C.J.- Recycling Jewelery, αφήνει το δικό της μοναδικό οικολογικό αποτύπωμα, δίνοντας ζωή σε ανακυκλωμένα υλικά για να δημιουργηθούν όμορφα κοσμήματα, όπως μητρικές πλάκες, καλώδια και πυκνωτές υπολογιστών, στηρίζοντας έμπρακτα την ανακύκλωση. Μότο μας είναι: Don't waste it... Make it fashion!!!
ΨΗΦΙΣΤΕ

Re_creation fashion lab

1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού Μαγνησίας

Re_creation fashion lab

Η εικονική μας επιχείρηση Re_creation fashion lab δημιουργεί τσάντες με παρελθόν παρόν και μέλλον από 100% βαμβακερό ύφασμα που προέρχεται από βαμβακερά T-shirts. Το ψηφιακό διαβατήριο της κάθε τσάντας (QRcode) θα δίνει πληροφορίες για τους κατόχους των T-shirts, την πορεία της κατασκευής και την ανακύκλωση των υπολειμμάτων.
ΨΗΦΙΣΤΕ

RE-CONΝ3CT

ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Πάτρας

RE-CONΝ3CT

Πρόκειται για ένα συνεργατικό εγχείρημα, που ασχολείται με την συγκέντρωση παλαιών φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών τους επιδιορθώνει η τους αποσυναρμολογεί, δημιουργώντας νέα παράγωγα, που στη συνέχεια τα προμηθεύει σε άτομα τρίτης ηλικίας, παρέχοντάς τους επίσης και σεμινάρια για την χρήση της ψηφιακής επικοινωνίας .
ΨΗΦΙΣΤΕ

Replays

ΕΕΕΕΚ Ν.Ηράκλειου Αττικής

Replays

Η εικονική μαθητική επιχείρηση replays είναι μια εικονική επιχείρηση πώλησης υλικού για την ανάπτυξη και καλλιέργεια δεξιοτήτων λεπτής και αδρής κινητικότητας φτιαγμένο από επαναχρησιμοποιούμενα υλικά.
ΨΗΦΙΣΤΕ

revêts

5ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου

revêts

Η επιχείρηση με την επωνυμία «Revêts», παράγει ρούχα και τσάντες από ανακυκλωμένα υφάσματα, με πρωτότυπα σχέδια εμπνευσμένα από τους Monet και Matisse, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι. Το παλιό γίνεται καινούργιο, αλλάζει χρήση και βοηθά την οικονομία και το περιβάλλον, αφού το οικολογικό μας αποτύπωμα από 5 κιλά ρούχα δίνει 7 τσάντες και 10 τσαντάκια.
ΨΗΦΙΣΤΕ

ROADTIP

Λύκειο - Παλλάδιο Βάρης

ROADTIP

Το RoadTip είναι μία ιστοσελίδα που βρίσκει εύκολα και γρήγορα, την καλύτερη και κοντινότερη ευκαιρία για τον εφοδιασμό των οχημάτων (ηλεκτρικούς φορτιστές ή βενζινάδικα). Σκοπός της εταιρείας είναι ο μηδενισμός των εκπομπών καυσαερίων (Towards 0%) και η ασφάλεια των οδηγών.
ΨΗΦΙΣΤΕ

R-Toys

1ο ΓΕΛ Σερρών, 5ο ΓΕΛ Σερρών και 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας

R-Toys

Στις μέρες μας είναι γνωστό πως κάθε μέρα πετάγονται εκατοντάδες τόνοι παιχνιδιών στα σκουπίδια! Η R-Toys δημιουργήθηκε με σκοπό την απαγκίστρωση του φαινομένου αυτού από την κοινωνία μας. Έτσι, θα συμβάλλουμε ακόμη και στην προστασία του περιβάλλοντος, αποτρέποντας τα παιχνίδια αυτά να καταλήξουν στα σκουπίδια!
ΨΗΦΙΣΤΕ

Safe & Health at Work

1ο ΕΠΑΛ Αταλάντης

Safe & Health at Work

Αντικείμενο της Safe & Health at Work είναι η παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας καθώς και Προγραμμάτων εκπαίδευσης σε επιχειρήσεις. Μεριμνά για την την πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου στην εργασία (σε θέματα Ασφάλεια & Υγιεινής), ώστε οι επιχειρήσεις με την υποστήριξή μας να καταστούν ικανές.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Safe Path

2o Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων

Safe Path

Το Safe Path δημιουργήθηκε για τους ανθρώπους με αναπηρία κ.α., με σκοπό να βοηθήσει στην ασφαλή μετακίνησή τους. Πρόκειται για σύστημα αισθητήρων το οποίο τοποθετείται στα φανάρια της πόλης και μέσω της εφαρμογής που θα διαθέτουν στα κινητά τους, θα μπορούν να εξασφαλίζουν περισσότερο χρόνο από τα φανάρια για να διασχίζουν τις διαβάσεις.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Save the Day Machine

Pinewood American International School of Thessaloniki

Save the Day Machine

Save the Day Machine: Ένας αυτόματος πωλητής προιόντων περιόδου, που σε βοηθάει να καταλάβεις το σώμα σου καλύτερα, αλλά και τις επιλογες που υπάρχουν για τις γυναίκες με περίοδο. Η γνώση ειναι δύναμη, και μας οδηγεί στον καλύτερό μας εαυτό.
ΨΗΦΙΣΤΕ

SAVY

Ελληνογερμανική Αγωγή

SAVY

Η SAVY είναι μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την οποία ο χρήστης παρακολουθεί υπολογίζοντας πόσο ρεύμα καταναλώνουν οι οικιακές του συσκευές. Η εφαρμογή «μαθαίνει» το προφίλ του χρήστη και στέλνει ειδοποιήσεις με συμβουλές εξοικονόμησης ρεύματος όταν υπερβαίνει το budget που έχει αρχικά θέσει.
ΨΗΦΙΣΤΕ

SEEDLINKS

Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών

SEEDLINKS

Η επιχείρηση μας, Seedlinks, ασχολείται με το “Vertical farming”, την ανάπτυξη της τεχνολογίας καλλιέργειας φυτών καθ' ύψος, σε αντίθεση με τον συμβατικό τρόπο καλλιέργειας οριζοντίως στο έδαφος. Κατασκευάζει τους πυλώνες που χρειάζονται για την καλλιέργεια των φυτών καθ΄ύψος απευθυνόμενη σε κατασκευαστές θερμοκηπίων, εστιατόρια αλλά και σε πολίτες.
ΨΗΦΙΣΤΕ

SensCΟ2

Εκπαιδευτήρια Γείτονα

SensCΟ2

Η SensCO2 είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση που κατασκευάζει ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα (CO) και διοξειδίου του άνθρακα (CO2),οι οποίοι εντοπίζουν εκείνες τις στιγμές όπου συσσωρεύεται αρκετή ποσότητα αερίου,και στη συνέχεια δηλώνουν με ακρίβεια την αληθινή περιεκτικότητά του σε πραγματικό χρόνο. Προορίζεται για τα πλοία όλων των κατηγοριών.
ΨΗΦΙΣΤΕ

SilkyTouch Α.Ε.

1ο ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου "Ευγένιος Ευγενίδης"

SilkyTouch Α.Ε.

Φυσικά καλλυντικά προϊόντα με βάση τα υπολείμματα εκτροφής μεταξοσκώληκα (κουκούλια στα οποία το έντομο δεν έχει ολοκληρώσει τον βιολογικό του κύκλο λόγω φυσικών αιτίων) & βιοτεχνίας παραγωγής νήματος (ίνες μεταξιού & υγρά απόβλητα), δύσκολα βιοδιασπώμενα στο περιβάλλον, & άλλα τοπικά προϊόντα (σησαμέλαιο, σπαράγγια, μελισσοκέρι, αρωματικά φυτά).
ΨΗΦΙΣΤΕ

Smartshopping

Λύκειο - Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή

Smartshopping

Το προϊόν μας είναι μια ηλεκτρονική συσκευή με ενσωματωμένη οθόνη με χαρτογραφημενη την κάτοψη του καταστήματος και των προϊόντων του ώστε ο καταναλωτής να βρει άμεσα τα προϊόντα της λιστας του και παράλληλα να δεχεται προτάσεις από εξατομικευμενα προϊόντα και προσφορές. Η αναγνώριση φωνής και κάμερα βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα όρασης και άνοια.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Solidarity Spirit

2ο Γενικό Λύκειο Μεταμόρφωσης

Solidarity Spirit

Αποστολή μας είναι η παραγωγή εξατομικευμένων προϊόντων, με βάση τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, καθώς και τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ. Ως αποτέλεσμα παράγουμε πρωτότυπα αντικείμενα από επανάχρηση υλικών. Υφίσταται μάλιστα η δυνατότητα παραγωγής προϊόντων κατά παραγγελία για ΜΚΟ, φορείς, ΚοινΣΕΠ, εταιρείες, ιδιώτες κλπ.
ΨΗΦΙΣΤΕ

sports eco bin

Γυμνάσιο - Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή

sports eco bin

Πρόκειται για ένα κάδο απορριμμάτων σε σχήμα μπάλας που θα τοποθετείται στους αθλητικούς χώρους κυρίως σε κοινόχρηστους εξωτερικούς Ανάλογα με τις εγκαταστάσεις θα μπορεί να έχει μορφή μπάλας μπάσκετ ή μπάλα ποδοσφαίρου ή μπάλα τένις. Άν αναπτυχθεί σε μεγάλους αριθμούς μπορεί να συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.
ΨΗΦΙΣΤΕ

StrayEatUp

Λύκειο - Costeas-Geitonas School CGS

StrayEatUp

Η επιχείρηση μας, θέλοντας να συμβάλει στην καλύτερη δυνατή σίτιση των αδέσποτων ζώων, θα κατασκευάσει μία αυτόματη ταΐστρα για ζώα, η οποία θα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και, μέσω μίας εφαρμογής, θα μπορεί να παρέχει στοιχεία στους συνδεόμενους χρήστες, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτού του σημαντικού κοινωνικού προβλήματος.
ΨΗΦΙΣΤΕ

SUNERGY

2ο ΕΠΑΛ Ρόδου

SUNERGY

Το προϊόν που παράγει η επιχείρησή μας είναι ηλιακοί φούρνοι. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή είναι: α) πλάκα απορρόφησης που χρησιμοποιείται σε ηλιακούς θερμοσίφωνες για την συλλογή ηλιακής ακτινοβολίας και β) μεταλλικά υλικά από ανοξείδωτο ατσάλι για την κατασκευή στης βάσης και του «συρταριού».
ΨΗΦΙΣΤΕ

The Artival

Γενικό Λύκειο Θουρίας Μεσσηνίας

The Artival

Στο πλαίσιο πενταήμερων πολιτιστικών γεγονότων, ένα χωριό μετατρέπεται σε μουσείο. Με ελάχιστη παρέμβαση και διαμόρφωση, σπίτια, αποθήκες, μαγαζιά μετατρέπονται σε εκθεσιακούς χώρους εικαστικών, φωτογράφων αλλά και κινηματογραφιστών. Ο επισκέπτης θα περιηγηθεί σε έναν μοναδικό χώρο, και θα ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία.
ΨΗΦΙΣΤΕ

The Recyclers

Γενικό Λύκειο Καρέα Αθήνας

The Recyclers

"H επιχείρηση The Recyclers υιοθετώντας την κυκλική οικονομία ανακυκλώνει ""άχρηστα"" για τους άλλους αντικείμενα από γυαλί, πλαστικό, χαρτί και αλουμίνιο και τους δίνει ζωή δημιουργώντας πίνακες, αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα . Επίσης, διοργανώνει δράσεις και συμμετέχει σε δράσεις άλλων για το περιβάλλον, στις οποίες καλεί και άλλους να πάρουν μέρος μέσω της ιστοσελίδας της https://the-recycler.webnode.gr και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. "
ΨΗΦΙΣΤΕ

Thesspethospitality

ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Thesspethospitality

Η Thesspethospitality είναι μια νεοφυής επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας και φροντίδας (dog walking) σε κατοικίδια ζώα στην πόλη της Θεσσαλονίκης μέσω της ιστοσελίδας thesspethospitality.com . Οι κηδεμόνες των κατοικίδιων ζώων μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από ικανούς συνεργάτες μας αυτόν/ή που θα καλύψει τις ανάγκες των μικρών τους φίλων.
ΨΗΦΙΣΤΕ

TM Travel Mentor

Γυμνάσιο Καλυθιών Ρόδου

TM Travel Mentor

Η επιχείρησή μας θα δημιουργήσει ιστοσελίδα και εφαρμογή τουριστικού περιεχομένου για το νησί της Ρόδου, εστιάζοντας στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στα πλαίσια της βιώσιμης/αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης. H εφαρμογή, εκτός των άλλων, θα περιλαμβάνει όλα τα μονοπάτια της Ρόδου και καθοδήγηση των χρηστών με χρήση τεχνολογίας GPS.
ΨΗΦΙΣΤΕ

TONIROME

1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης

TONIROME

Η ΤΟΝΙRΟΜΕ δημιουργήθηκε με βάση την επιθυμία μας να ενεργούμε με υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και τον πλανήτη να αναπτύξουμε μια αίσθηση ηθικής ακεραιότητας στην παραγωγή ειδών για ζώα. Δημιουργούμε προϊόντα για ζώα που ενσωματώνουν πρώτες ύλες αποκλειστικά από επαναχρησιμοποιούμενα υφάσματα, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμά μας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Top Harvest

2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Top Harvest

Φανταστείτε μια λύση που όχι μόνο παρέχει φρέσκα, τοπικά καλλιεργούμενα προϊόντα στους κατοίκους των πόλεων, αλλά παράγει καθαρή, ανανεώσιμη ενέργεια για την κοινότητα. Τα μικρά έξυπνα ηλιακά θερμοκήπια πάνω από τις στέγες στις πόλεις κάνουν ακριβώς αυτό! Ελάτε μαζί μας στη διαμόρφωση του μέλλοντος της αστικής γεωργίας και της παραγωγής ενέργειας.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Trash2Treasure

1ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας

Trash2Treasure

Η Trash2Treasure είναι η Εικονική επιχείρηση των μαθητών/τριων του 1ου Προτυπου ΓΕΛ Χαλκίδας,με σκοπό τη συγκέντρωση και αξιοποίηση "σκουπιδιών", αλουμίνιο και πλαστικό, και σε συνεργασία με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις την μετατροπή τους σε "θησαυρούς ", πρώτες ύλες, χρηστικά αντικείμενα ή εγα τέχνης.
ΨΗΦΙΣΤΕ

UC ROAD AITOLOS SCHOOL

Λύκειο "Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός"

UC ROAD AITOLOS SCHOOL

"Η ιδέα των μαθητών μας αφορά την κατασκευή δύο υποθαλάσσιων τούνελ το οποίο θα συνδέσει συγκεκριμένα νησιά των Κυκλάδων, προσδοκώντας σε οικονομικότερη μετακίνηση, βελτίωση της δημόσιας υγείας, περαιτέρω άνθιση του τουρισμού και του εμπορίου, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, δημιουργία νέων επιχειρήσεων και αποκέντρωση. ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! "
ΨΗΦΙΣΤΕ

V-Haute Couture - BioVItems

1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

V-Haute Couture - BioVItems

Η ομάδα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης, η οποία με όραμα την αξιοποίηση των οικιακών απορριμμάτων (κυρίως των φλουδών εσπεριδοειδών) καθώς και μαλλιού προβάτου του Δήμου Μυτιλήνης, σκοπεύει να προσφέρει φυσικό, βιοαποικοδομήσιμο ύφασμα και καινοτόμους συνδυασμούς αυτού, σε όσους πιστεύουν ότι η Φύση μπορεί να ενισχύσει την ποιότητα ζωής τους, μέσω της αξιοποίησής τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Virus Hunter

2Η ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Θεσσαλονίκης

Virus Hunter

Η επιχείρηση μας με την επωνυμία Virus Hunter αποφάσισε να αναπτύξει ένα καινοτόμο προϊόν αντισηπτικού χεριών εστιάζοντας στην συσκευασία. Μετά από διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική αγορά διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν μονοδοσικές συσκευασίες αντισηπτικού χεριών.
ΨΗΦΙΣΤΕ

Wanna park?

Ροδίων Παιδεία

Wanna park?

Η νέα εφαρμογή “Wanna Park” σε App Store και Play Store έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους οδηγούς της Ρόδου μια γρήγορη και εύκολη λύση στην εύρεση θέσης στάθμευσης.Η εταιρία θα έχει την πολύτιμη αρωγή του «Αεροδρομίου Διαγόρας Ρόδου», ο οποίος θα αξιοποιήσει την ιδέα και θα την εφαρμόσει σε πραγματικό χρόνο για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών
ΨΗΦΙΣΤΕ

YourWatt

1o Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης

YourWatt

Το προϊόν μας περιλαμβάνει μία συσκευή που τοποθετείται στον μετρητή ρεύματος και μία εφαρμογή κινητού τηλεφώνου. Η εφαρμογή σας ενημερώνει για την ωριαία κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα, ενώ παράλληλα την συγκρίνει με τον μέσο όρο του τελευταίου δεκαπενθημέρου. Έτσι γνωρίζετε πότε η κατανάλωση σας είναι "υπερβολική" και πότε σχετικά "χαμηλή".
ΨΗΦΙΣΤΕ

ZINGI BER (ΙΝΤΖΙ ΒΕΡ)

ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καλαμάτας

ZINGI BER (ΙΝΤΖΙ ΒΕΡ)

"Εστιατόριο με εξωτικές γεύσεις , επηρεασμένοι από τη μακρά παράδοση της ινδικής κουζίνας, η οποία χρησιμοποιεί πολύ τα μπαχαρικά ( τα οποία έχουν και θεραπευτικές ιδιότητες ) δίνοντας ιδιαίτερη γεύση στα φαγητά. Κύρια πιάτα της κουζίνας οι σαλάτες με λαχανικά εποχής και το φιλέτο κοτόπουλο με διάφορες μαρινάδες και σάλτσες."
ΨΗΦΙΣΤΕ