Επικοινωνήστε μαζί μας: 2130 788600|info@jagreece.org
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη χαρά, τo Junior Achievement Greece διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 από τις 9:00 έως τη 13:30, ημερίδα ενημέρωσης και επιμόρφωσης για τα προγράμματα επιχειρηματικότητας, ψηφιακών δεξιοτήτων και επαγγελματικού προσανατολισμού που προσφέρει δωρεάν σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. 
Παρουσιάσεις εκπαιδευτικών με καλές πρακτικές, start uppers της περιοχής καθώς και μαθητές που έχουν βιώσει τα προγράμματα επιχειρηματικότητας θα πλαισιώσουν την εκδήλωση και ένα πάνελ προσκεκλημένων θα κουβεντιάσει για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αναπτύσσονται στην πράξη.
 
Τα προγράμματα, που υλοποιούνται από εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εντάσσονται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και στο πλαίσιο μαθημάτων/ομίλων επιχειρηματικότητας, επαγγελματικού προσανατολισμού, πληροφορικής, οικιακής οικονομίας κ.ά.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Workshop μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, εδώ: https://forms.office.com/r/DyuSm0YEH8
Go to Top