Επικοινωνήστε μαζί μας: 2130 788600|info@jagreece.org
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Women and Girls in STEM Forum είναι η ετήσια εκδήλωση του έργου Girls Go Circular, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού (DG EAC). Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση είναι διαθέσιμες εδώ. Κατά τη διάρκεια του Forum, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν μέντορες που θα τους εμπνεύσουν και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί μέσω του διαγωνισμού μαθητικού βίντεο “Girls Go Circular Video Contest”.

Online, 28 Οκτωβρίου, 10:30-13:30. Εγγραφές μέσω του παρακάτω link.

Διαγωνισμός μαθητικού βίντεο “Girls Go Circular Video Contest” 

Το Girls Go Circular Video Contest είναι ανοιχτό για μαθητές ηλικίας 14-19 ετών των οποίων το σχολείο συμμετέχει στο έργο το 2021. Σκοπός του διαγωνισμού είναι οι μαθητές να συνεργαστούν σε ομάδες των 3-6 ατόμων και να δημιουργήσουν ένα σύντομο βίντεο  (1-3 λεπτά) σχετικά με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες προώθησης της ισότητας των φύλων στον τομέα των STEM και των ΤΠΕ.

Τα τρία καλύτερα βίντεο θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Women and Girls in STEM Forum. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να αλληλεπιδράσουν με υψηλόβαθμους εκπροσώπους της ΕΕ, του ακαδημαϊκού και του ιδιωτικού τομέα. Η νικήτρια ομάδα θα συμμετάσχει σε ένα καινοτόμο και διασκεδαστικό masterclass προγραμματισμού Python.

 Υποβολές συμμετοχής έως 15 Οκτωβρίου 2021. Βρείτε εδώ το φυλλάδιο με περισσότερες πληροφορίες.

Go to Top